Viața e complexă și are multe aspecte – 16 iunie


O mămăiță de 86 de ani (aveți aici poze și detalii) a vorbit frumos cu Google-ul: “Please translate these roman numerals mcmxcviii thank you.” Păcat că limba americănească nu are și pluralul de politețe, că ieșea elegant tare.

Vă dați seama că?:

– un român punea întrebarea lu’ Google, după care se oferea să dea și o atenție, o cafea, un kent, „mersi mult, rămân dator, sunteți un domn, salutări de mâini doamnei Google, e o scumpă!”

– vreo pițipoancă se oferea să se și culce cu Google-ul dacă primea răspunsul

– Liviu Dragnea promitea 10% șpagă din numărul ăla în cifre romane Google-ului dacă-l rezolvă, și apoi îi cerea parandărăt 15%. „oricum, bos, nu iau io toți banii, jumate merg la partid.”

– Marean Vanghele: „zi, bă, Goagăl, dacă ești jmecher, cât vine mcmxcviii în euro, că-ți fut ș-una în rât!”

– Laura Codruța Kovesi: „Facem un apel la Google și la forțele responsabile să ne spună cât este acest număr, altfel lupta anticorupție este în mare pericol, și viitorul democratic al României de asemenea.”

– Klaus Werner Iohannis: „Domnule Google, dacă îmi veți trimite o comunicare de la SRI cu privire la convertirea în cifre arabe a acestui număr, eu voi citi comunicarea și mă voi considera informat. Vă mulțumesc”

– Cristian Tudor Popescu: „Domnul Google probabil are impresia că eu, ca inginer, nu știu cât e  mcmxcviii. Bine înțeles că știu, băi, fraiere! Vream doar să te verific. Și, dacă vrei, pot să-ți explic și de ce este așa. Dar durează. Uite-te diseară la Digi24, deși oricum nu cred că înțelegi!”

(Visited 137 times, 12 visits today)

Ce spune cititorul: